Medlemskab

Et medlemsskab af Bord Network giver dig ikke alene adgang til et stærkt netværk men samtidigt et medlemsskab af en stærk organisation.  Board Network er et unikt bestyrelsesnetværk, som fokuserer på Excellence in the Boardroom.  Vægten er derfor lagt på værdiskabelsen gennem den fremadskuende strategiske og ledelsesmæssige opgave, og i mindre grad på den bagudrettede kontrolopgave i bestyrelsesarbejdet.

For at sikre bedste mulig interaktion og sparring medlemmerne imellem er Board Network et eksklusivt bestyrelsesnetværk forbeholdt registrerede medlemmer i bestyrelser under Erhvervsstyrelsen eller lignende relevant erfaring i forhold til bestyrelsesvirket. Alle ansøgninger om medlemskab vurderes individuelt.

Pris

Prisen for medlemskab dækker deltagelse i de fire årlige arrangementer.

PERSONLIGT

Prisen for 12 måneder andrager

kr. 12.000 ex moms

CORPORATE

Prisen for 12 måneder for to (unavngivne) repræsentanter for virksomhedens ledelse andrager

kr. 24.000 ex moms

BESTYRELSE

Prisen for 12 måneder for en fuld bestyrelse (op til 6 bestyrelsesmedlemmer pr. møde) andrager

kr. 36.000 ex moms

Arrangementer

Board Network afholder 3 årlige, lukkede medlemsmøder samt Den Store Danske Bestyrelseskonference, og medlemskab giver adgang til alle 4 arrangementer.

Læs mere om næste arrangement her.

Sponsorater

Ved spørgsmål om indgåelse af sponsorater eller corporate partnerships, kontakt venligst Jakob Stengel på telefon +4521282882 eller på mail info@boardnetwork.dk.

Spørgsmål og ansøgning om medlemskab

Ved spørgsmål samt ansøgning om medlemskab, kontakt venligst Jakob Stengel på telefon +4521282882 eller på mail info@boardnetwork.dk.