Advisory Board

Board Networks Advisory Board består af en række af Danmarks mest anerkendte bestyrelseskapaciteter og Corporate Governance eksperter:

Torben Ballegaard Sørensen (Bestyrelsesformand i bl.a. Tajco, Capnova, Liquid Vanity og AS3, samt best.medlem i bl.a. Vestas og Egmont)

Jens Moberg (Bestyrelsesformand Grundfos, PostNord, LE34 og Spaghetti Cycling Imports)

Eivind Kolding (Bestyrelsesformand i bl.a. CASA og Danmarks Skibskredit, best.medlem i bl.a. NNIT)

Birgitte Nielsen (Best.medlem i bl.a. Coloplast, Topdanmark, Kirk Capital, Matas, Energinet.dk, Arkil Holding og De Forenede Ejendomsselskaber)

Christian Mariager (Bestyrelsesformand for bl.a. Comitel, Columbus E og Coffeebrewer Nordic, samt best.medlem i bl.a. Matas, Løgismose Meyers, M. Goldschmidt, Imerco, NDI og Brunata)

Mette Laursen (CEO i LinKS og bestyrelsesformand for bl.a. TrueLinked)

Finn L. Meyer (CEO i FLM Independent og best.medlem i bl.a. Maersk Broker)

Jens Harsaae (Bestyrelsesformand for bl.a. Plus Pack, Peter Justesen Company, Brandhouse og best.medlem i bl.a. CO-RO og Conscia)

At medvirke til at sætte dagsordenen for en debat om best practice på bestyrelsesområdet handler ikke bare om åbenlys værdiskabelse og langsigtet sustainability, men også Danmarks fremtid og buddet på hvad Danmark skal leve af om 20 år. Vi glæder os til sammen at sætte fokus herpå.